RSS-feed bekijken

Alle weblogartikelen

 1. GEEK Power, het meest Geeky TV programma

  by , 2 juni 2009 at 12:44 (Brainfreeze, de Comic Blog)
  Ja, we zijn nu enkele weken na de launch van de nieuwe Gunk TV zender en de programma's beginnen mooi vorm te krijgen. Ikzelf presenteer samen met vele andere 3 programma's. Namelijk 9lives TV, MMO Worlds en Geek Power.Dat laatste programma is er eentje waar ik me volledig in kan smijten. Heel veel opzoekingswerk moet ik hiervoor niet doen, want ik ben zelf een trotse Geek.

  ...
  Categories
  Zonder categorie
 2. Deadangel op interviewtour.

  by , 24 mei 2009 at 18:10
  De laatste paar weken waren vrij druk voor deze jongeheer, maar toch heeft hij een aantal interviews kunnen meepikken. Hier een kort overzichtje:

  We’re from Japan!

  Hello there! Would you be so kind to introduce “We’re from Japan!” to our readers who aren’t yet aware of your existence ?


  Sure, we're a four piece instrumental band from Portland, Oregon. We are unsigned in the U.S and are represented by the amazing Zankyo Records in Japan. Having Zankyo behind ...
  Categories
  Zonder categorie
 3. Impressies van Wolfram Alpha

  by , 18 mei 2009 at 23:59 (Ultima Ratio Epyon)
  Wolfram Alpha. Als intrigerende titel kan het alvast tellen. Als je ook weet dat het het geesteskind van een van de briljantste wetenschappers van onze tijd, Stephen Wolfram, betreft wordt het nog meer interessant. En als je uiteindelijk hoort dat het de grootste revolutie voor het internet sinds Google zou kunnen worden ben je uiteraard al helemaal nieuwsgierig. Sinds deze week kan je het zelf uitproberen, en dat is net wat wij gedaan hebben.


  A new kid on the block
  ...
  Categories
  Technologie , ‎ Wereldverbetering
 4. waterkoeling

  by , 13 mei 2009 at 15:20
  ik heb een vraag!!!!!
  ik wil binnekort mijn eigen pc bouwen
  als proccesor ga ik een intel core 2 quad 9400 nemen.

  Nu zou ik graag een waterkoeling installeren.(ik ben hierin onervaren.)

  als cpu blok wil ik een Asetek Antartica CPU Koelblok Socket A 0.5inch.

  pomp+reservoir :MagiCool SLIM SINGLE 120 Radiator

  radiator:MagiCool SLIM SINGLE 120 Radiator  is dit haalbaar? help plz!!!
  Categories
  Zonder categorie
 5. frustratie

  by , 9 mei 2009 at 10:06
  Het is erg, die frustratie die je hebt als je maar niet voorbij dat ene level geraakt. Of nog erger, na 100 keer proberen geraak je erdoor en dan, in het volgende level zit je alweer vast. Dit gevoel had ik bij GTA chinatown wars. Dan heb ik echt zin om mijn DS tegen de grond te smijten, maar meestal leg ik hem dan gewoon weg en speel ik de volgende dag verder. Of ik neem gewoon een ander spel. Is er iemand die ook zo gefrustreerd is?
  Categories
  Zonder categorie
 6. Denno Reviews Star Wars: The Force Unleashed

  by , 7 mei 2009 at 21:36
  Desondanks het feit dat ik mezelf niet langer als nerd durf beschouwen sinds ik enkele fanbeurzen heb bezocht, mag ik nog steeds zeggen dat ik een Star Wars-fan van het eerste uur ben. Daarom werd het dringend tijd dat ik The Force Unleashed aan een playthrough zou onderwerpen.

  Als game die grotendeels gebaseerd is op de mythologie van een filmreeks zouden veel mensen niet meteen hoge verwachtingen hebben van TFU. Het mag echter geen geheim zijn dat de Star Wars IP al fantastische ...
  Categories
  Zonder categorie
 7. Globe

  by , 6 mei 2009 at 17:28
  Weet iemand een schoenenwinkel waar ze globe schoenen verkopen voor vrouwen ?
  Categories
  Zonder categorie
 8. Klein testje

  by , 6 mei 2009 at 16:12
  Even een klein testje om wat beter vertrouwd te raken met het blogsysteem. Nog niet zo erg vertrouwd met het hele bloggebeuren hier, maar misschien smaakt dit wel naar meer.
  Categories
  Zonder categorie
 9. Cyberkef vs (Zombie) Scriptbots

  by , 4 mei 2009 at 17:58 (Sieberkev's Blog)
  Ik ben een mens met veel intentie om iets te beginnen en (vooral proberen) te onderhouden, maar na verloop van tijd belanden mijn goeie voornemens toch maar in een lade waar al veel stof in ligt.
  Zo ook geschiedde met mijn exen "Wordpress Blog" en "phpBB Forum" op mijn persoonlijke website Cyberkef.be.

  Vannacht heb ik es de stofzuiger bovengehaald om non-actieve zaken te exterminaten, en bij de opruiming kwam ik toch een paar.... intressante zaken tegen. ...
  Categories
  Zonder categorie
 10. skatewinkel

  by , 2 mei 2009 at 22:57
  weet iemand een goeie skate winkel zijn???
  waar ge mooie jeans kunt kopen
  lieft dicht bij brussel ma mag ook en ander zijn
  Categories
  Zonder categorie
 11. Horror in Silent Hill

  by , 30 april 2009 at 17:32
  Een horrorgame die helemaal niet griezelig is maar toch de grootste nachtmerrie van je leven kan worden... het klinkt als onzin, maar het was voor mij de bittere werkelijkheid tijdens het spelen van de pc-versie van Silent Hill Homecoming. Het concept is nochtans veelbelovend: een degelijk verhaal waarin alle inwoners van je geboortedorp op mysterieuze verdwijnen, verouderde maar sfeervolle graphics en een aangename combinatie van verkennen, vechten en puzzels oplossen. Wat een prima game had kunnen ...

  1 mei 2009 gewijzigd om 19:49 door Ge0force

  Categories
  Zonder categorie
 12. GTA Chinatown Wars

  by , 29 april 2009 at 20:22
  Jeej! Eindelijk heb ik hem! GTA op de DS!

  Ongeloofelijke game-ervaring. Het slokt je helemaal op in Liberty City. De gameplay is geweldig, en het verhaal zit goed ineen en de typische 'GTA humor' zit er ook weer in.
  Gewoon kopen.
  Categories
  Zonder categorie
 13. FIFA 09 account verwijderd ?

  by , 29 april 2009 at 14:21
  WTF ?
  Ik wou weer eens online op FIFA 09 spelen
  (PS3)
  maar nu in plaats van gewoon met de EA servers contact te maken komt er op:
  u moet de dienstvoorwaarden accepteren ...
  ok
  en nu blijkt dat mijn account weg is, dat er geen account bestaat met mijn email adres ?
  iemand dit probleem gehad? iemand die weet hoe ik dit moet oplossen?
  HELP AUB.


  GRTzz.
  Categories
  Zonder categorie
 14. Denno Reviews: FaceBreaker... again!

  by , 18 april 2009 at 14:42
  Soms vraag je je toch af of er nog gerechtigheid is in de wereld. De duidelijk getalenteerde ontwikkelaars van EA Sports Fight Night Round 3 (tot op heden waarschijnlijk de beste bokssim ooit gemaakt) werden naar het midden van de Canadese Yukon verbannen om er te werken aan FaceBreaker, een game die volgens een geheel nieuwe en verfrissende formule zou worden voorgesteld. Cartoony en arcade, dat waren de kernwoorden van de nieuwe IP waarmee EA groots zou aanpakken. Als groot fanaat van fighting ...
  Categories
  Zonder categorie
 15. Great minds think alike... of toch niet

  by , 18 april 2009 at 08:38
  Opvallend. Dat is de term die je nog het best kan gebruiken hoe twee verschillende bedrijven met een bepaald perspectief naar iets kijken. In dit geval gaat het om Nintendo en Rockstar die totaal verschillende ideeën hebben omtrent wat een goede verkoop is. Rockstar hoopte met GTA: China Wars op de DS twee miljoen exemplaren te kunnen verkopen. Dat is geen bijzonder ambitieuze doelstelling, maar wel ééntje die tegen heel wat benen schopt. Games van third party developers hebben immers de reputatie ...
  Categories
  Zonder categorie