RSS-feed bekijken

Recent Blogs Posts

 1. Emiel de vlo

  hoi, ik heb niet lang meer te gaan. Ik zit in een microscopisch rolstoeltje een microscopische pijp te roken.
  Twee lange weken heb ik moeten leven, en dat bestond alleen maar uit mezelf voortplanten.
  Ik heb een zeer grote familie, drieduizend units, de zwakkere zijn onlangs dood, niet door natuurlijke selectie, maar omdat ze zo zwak en dom zijn dat ze zich razende mensen met een vliegenmepper in de hand op stang jagen.
  Ik heb de zwakkere in de familie al duizend keer gezegd: ...

  11 december 2014 gewijzigd om 17:12 door Antaris-Rho (Bizar einde verwijderd)

  Categories
  Zonder categorie
 2. GP de Monaco : drama bij de koplopers

  by , 27 mei 2014 at 21:17 (Formule 1 - Facs 'n opinions by VishnuSixDix)
  Geen bespreking van de race, want er rest weinig over te vertellen. Nuchter gezien mag Hamilton content zijn. Een tweede plaats is een uitstekend resultaat, ongeacht wat er gebeurd is.
  Een DNF op dit moment is rampzalig omdat je 4 perfecte back-to-back racewins moet hebben om zoiets ongedaan te maken. Hij heeft on-track nog geen voet verkeerd gezet, en Rosberg ook niet. Ze staan SLECHTS 4 punten uit elkaar. 1 engine failure van Rosberg en die heeft héél veel zorgen.

  ...
 3. Waar gaat het F1 naartoe? Klagers en doemscenarios.

  by , 13 mei 2014 at 20:39 (Formule 1 - Facs 'n opinions by VishnuSixDix)
  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Maximus Bekijk bericht
  1 seconde verschil man man waar zijn die andere teams mee bezig ? ,Lap times die 3-4 seconde trager zijn tov vorige jaren, totaal geen sensatie en een geluid vergelijkbaar met een grasmachine, waar gaat de F1 naar toe ?
  Ik neem dit stukje even als voorbeeld, het is niet op Maximus zelf bedoeld, maar ik lees dit soort misverstand constant overal.

  Wat... ben.... ik... dit... gezeik... beu!

  Is dominantie van 1 team eigen aan deze tijd? ...
  Categories
  Zonder categorie
 4. 11/5 GP van Spanje: Is Rosberg een "loser" zoals de media doen uitschijnen?

  by , 13 mei 2014 at 20:34 (Formule 1 - Facs 'n opinions by VishnuSixDix)
  Ik begrijp iets niet.
  Op verschillende sites en fora begint men Rosberg af te schilderen als een verliezer die er wel emotioneel onderdoor moet zitten. Dat is toch je reinste onzin?

  Ten eerste heeft een DNF of eender welke pech tijdens de race tot gevolg dat de andere 4 op-zijn-minst perfecte races moet tijden om die puntenachterstand ongedaan te maken. Dus ook voor Hamilton is er, als ie eerlijk is, niet veel om voor te juichen. Er zijn immers nog 14 races te winnen. (Ik tel ...
  Categories
  Zonder categorie
 5. Consolehater buys console

  Yep, 't is eindelijk gebeurd dat ik het standpunt heb opgegeven dat ik nooit een console zou kopen.

  De gelukkige is wel een ps4 geworden. Het is al sins 2001 (gamecube) dat ik nog een console gekocht heb én van plan ben hem te houden. De wii niet meegerekend, want die heb ik maar een maand gehad en was ik gewoon spuugzat door de kutte controller en spellen zoals mario galaxy 2 en metroid other M waar ik totaal niet mee overweg kon.

  Maar ik blijf er wel bij dat 80% ...
  Categories
  Zonder categorie
 6. Seizoen 2014: Conclusies na de testweken

  by , 2 maart 2014 at 13:10 (Formule 1 - Facs 'n opinions by VishnuSixDix)
  Voorlopige conclusie uit de laatste testweek:

  Mercedes zijn niet zo betrouwbaar als initieel gedacht, wel zot snel.
  ++++

  Williams missen een beetje kwalisnelheid tov Mercedes, maar tot nu toe lijken ze de beste racepace te kunnen brengen. Ook hun betrouwbaarheid lijkt dik in orde.
  ++++

  McLaren zijn helemaal niet zo snel als eerst gedacht, ook hun betrouwbaarheid liet deze week te wensen over. Hun snelheid wordt geschat onder Williams ...
  Categories
  Zonder categorie
 7. De entiteit

  Ik gebruik bewust het woord 'entiteit'.
  Geesten die in menselijke vorm verschijnen zijn verzinsels van de mens.
  Mensen die zichzelf zo belangrijk vinden dat ze denken dat het hiernamaals hen een boodschap komt brengen, al dan niet in de vorm van een engelbewaarder met een aureooltje boven zijn hoofd.
  Als mensen geesten zien verschijnen in de vorm van een overleden familielid, waarom zien dieren dan geen geestesverschijningen in de vorm van een dier? Of waarom zien mensen alleen ...
  Categories
  Zonder categorie
 8. Een dagje Bobbejaanland

  "JEEEJEEEEJ, ALS DEZE KLEINE CHINEESKES WEG ZIJN IS HET AAN ONS!" "RUSTIG CYCLOPS, ALS DEZE MACHINIST MERKT DAT WE TE ONNOZEL DOEN MOGEN WE ER MISSCHIEN NIET OP."

  Eerlijk gezegd hadden we sowieso al geen zin om deze attractie te doen, maar we hebben aan elkaar beloofd dat we de eerste attractie zouden doen die we tegen kwamen, alwaar was het een paardenmolen.
  Het was echter geen paardenmolen, maar meer iets met 'fietskarretjes' vijftien meter boven de grond. ...
  Categories
  Zonder categorie
 9. 9 juni 2013 - Grand Prix du Canada

  by , 9 juni 2013 at 22:34 (Formule 1 - Facs 'n opinions by VishnuSixDix)
  Just let me drive, man!


  Nou. Niet de meest spannende race ooit op Canada, noch een mooie uitslag voor het kampioenschap... maar een mooie race en een goede uitslag in het algemeen (3x WK op podium).

  --> Grappig dat velen zeggen dat het nu saai is, want bijna iedereen kon nog eens voluit racen. De fans zijn rare mannen, klagen tegen het artificiële van de banden en klagen als ze eens voluit kunnen.

  --> Iedereen die Monaco aanreikt als "bewijs" ...
  Categories
  Zonder categorie
 10. Bezoek aan F1 fabriek Caterham  Afgelopen Dinsdag had ik dus de unieke kans om de F1 fabriek van Caterham te bezoeken. Rap weg en weer rijden was niet van toepassing dus heb ik moeten overnachten in Oxford.
  Vanuit het hotel naar de fabriek was het toch nog zo'n 40 minuutjes gelegen, en de fabriek ligt op de boerebuiten.
  Werden heel vriendelijk ontvangen, en er waren ook 2 mensen aanwezig van Codemasters. ...
  Categories
  Zonder categorie
 11. Wie wil redacteur worden? Denk dan 2x na...

  Veel gamers, en vooral tieners, dromen bijna weg van een baantje als gamesredacteur. Zeg nu zelf: wat is er toffer dan je hobby dagdagelijks uitvoeren? Helaas zijn er heel wat misvattingen die nieuwe collega’s snel aan den lijve ondervinden. Niet in het minste die van je taakomschrijving zelf.

  Wie denkt dat ik het bijvoorbeeld getroffen heb met aankomende AAA-titels als Tomb Raider, Heart of the Swarm, BioShock: Infinite en meer, vergist zich schromelijk. Uiteraard bestaat de kans ...
  Categories
  Zonder categorie
 12. Luctor et emergo

  Games en media, het is niet meteen een combinatie in het voordeel van de gamers. Zodra er ergens iets erg gebeurt, zoals het schietincident in de Verenigde Staten, wijst men met een beschuldigende vinger naar videogames. Of de dader nu fervent Manhunt speelt, Call of Duty of Viva Pinata; het maakt niet uit. Zelfs een like op Facebook kan dienst doen als link tussen het gepleegde geweld en de oorzaak ervan. Ergerlijk is het zeker, maar zoeken we het ook niet een beetje zelf op?

  Onlangs ...
  Categories
  Zonder categorie
 13. Aliens: Colonial marines, het verhaal van een niet elastische community.

  Gamers pretenderen vaak heel avant-gardistisch te zijn en te doen alsof ze heel progressief en critisch zijn. En over het algemeen ben ik daar ook wel mee eens. Wij nemen een interactieve kunstvorm ter harte die "anderen" nog niet blijken te waarderen maar meer en meer mainstream wordt.

  Maar het Aliens: Colonial marines debacle brengt bij mij nogal een dip teweeg in het vertrouwen dat ik heb. Niet omdat het spel een beetje dated eruit ziet of speelt, maar over hoe de community ...
  Categories
  Zonder categorie
 14. Road to FIA F1, season 2013

  by , 10 februari 2013 at 20:59 (Formule 1 - Facs 'n opinions by VishnuSixDix)


  DEEL 1: Jerez  Afgelopen week werden de eerste tests gereden voor het komende seizoen. De nieuwe wagens werden voor de eerste keer van stal gehaald en de baan opgestuurd voor hun eerste verkenningsronden. Enkel Williams gebruikte de oude wagen met nieuwe aero-elementen.  Pirelli
  Het hoofddoel van bijna alle teams was om de nieuwe Pirelli-banden te testen. De Italiaanse bandenfabrikant heeft een nieuwe set banden ontwikkeld die, alweer,
  ...

  10 februari 2013 gewijzigd om 21:04 door VishnuSixDix

  Categories
  Zonder categorie
 15. 2012, a Red Devils Odyssee.

  Het lijkt alsof het gisteren was, het ontslag van Georges Leekens. Niet gedwongen, maar vrijwillig. Naar Club Brugge. ‘Thuiskomen’ noemde hij het. Negentig procent van zijn werk bij de Rode Duivels was toch af en zijn opvolger zou de overige tien procent moeiteloos moeten kunnen inpassen in zijn reeds geleverde werk. Acht maand na datum oogst het rapport van ‘de opvolger’, Marc Wilmots, bijzonder fraai. Voor het eerst sinds de deelname aan het WK 2002 in Japan en Zuid-Korea flirten de Rode ...
  Categories
  Zonder categorie
Pagina 1 van 39 1234511 ... LaatsteLaatste