RSS-feed bekijken

Dennoman

 1. Net niet in Humo, part 2: De computerkruistocht

  by , 20 augustus 2008 at 22:26
  Deeltje twee in de reeks. Hierin antwoord ik op een man die zich bedrogen voelt nadat bleek dat de drivers van zijn printer niet compatible was met Vista en hij het niet kon verkroppen dat hij deze zou moeten gaan downloaden via het internet. Lastig, want hij had geen internetaansluiting. Hierop kwam hij met het argument dat "mensen zonder internetaansluiting niet meer meetellen"... mijn antwoord.

  Met interesse heb ik het verhaal gelezen van de heer Swa Van Hout uit Herentals ...
  Categories
  Zonder categorie
 2. Net niet in Humo, part 1: "Besparen met groenten"

  by , 20 augustus 2008 at 22:24
  Ik start een reeksje met wat berichten die ik doorheen het jaar naar Humo heb gezonden om in Open Venster te plaatsen. Twee berichten haalden het, maar dit kregen jullie (voorlopig ) niet te lezen:


  De nobele oproep van Humo en zijn lezers om met tips te komen om geld te besparen, werd massaal nagevolgd en dat is goed om weten. Karolien Joossens uit Heverlee doet in haar brief "Besparen met groenten" (Humo 3532) echter datgene waar ik al jaren een gloeiende hekel ...
  Categories
  Zonder categorie
 3. Je moet ze niet terugzien, die jongens van vroeger...

  by , 27 juni 2008 at 12:15
  Een uitspraak van cabaretier Youp van 't Hek, die hij deed tijdens zijn zoveelste eindejaarsconference, trof mij veel dieper dan ik eerst verwacht had. "Je moet ze niet terugzien, die jongens van vroeger," zei hij. Die maatjes met wie je tot vroeg in de morgen zat te eten van een koudgeworden pizza, die mensen die je oprecht "vriend" durfde te noemen, maar die je niet met je portefeuille zou vertrouwen.

  Laatst kwam een doodgewoon gesprekje dat ik voerde met een ...

  3 september 2008 gewijzigd om 19:48 door Dennoman

  Categories
  Zonder categorie
Pagina 3 van 3 EersteEerste 123