RSS-feed bekijken

*Defees* Staat Stil

Defees Staat Stil bij dingen en denkt er luid op over na, ook al zijn zijn gedachten niet gebaseerd op de realiteit en wetenschappelijke feiten.

 1. China, I like

  by , 29 juli 2009 at 13:24 (*Defees* Staat Stil)
  Ik kom net terug van China, en al op Schiphol begon ik te wenen om de prijzen van een flesje coca cola van 0,5L (€2,5). Gelukkig is een luchthaven niet een goed voorbeeld op vlak qua prijzen... maar ik meen te herinneren dat een flesje cola van een halve liter in de supermarkt al gauw op of boven de 1 euro zit.

  Waarom is het dat als ik in China een coca cola bestel... dat ik daar maar gemiddeld €0,4 of €0,6 voor kwijt ben?

  McDonald's, nog zo'n voorbeeld. Bij ons ...
  Categories
  Zonder categorie
 2. Defees Staat Stil #2 Heden Gazetten.

  by , 28 oktober 2008 at 13:47 (*Defees* Staat Stil)
  What the hell went wrong met de Gazet Van Antwerpen? Het begint meer en meer een gazet te worden waar er meer aandacht wordt besteed aan Boer Charel die zijn duif terug vindt na 23 jaar in Cambodja te wonen (ik zeg maar iet, moest het zo zijn, het zou op pagina 2 staan van de GvA!). Elke dag erger ik mij aan hun voorpagina nieuws, de helft van de artikels in het midden komt klakkeloos uit HLN.be en hun economie-pagina's gaan ook niet echt diepgaand in op problemen.

  Waarom moet een ...

  28 oktober 2008 gewijzigd om 15:25 door Defees (hoofdletters)

  Categories
  Zonder categorie
 3. Defees Staat Stil #1 Maar Wie Schiep God Dan?

  by , 28 oktober 2008 at 02:48 (*Defees* Staat Stil)
  God is macht, er zullen altijd wel naïeve mensen rondlopen die zich laten "bekeren" door de eerste de beste die zich kan voordoen als "de boodschapper van god" of toch iemand die een boodschap overdraagt zoals god het zou hebben gedaan.

  Maar, als we nu eens terugblikken naar wat we weten, of denken te weten over de wereld: 14 Miljard jaar geleden zou alles hier zijn begonnen met de big bang, een theorie die we niet direct echt kunnen aantonen dat het echt waar ...
  Categories
  Zonder categorie