RSS-feed bekijken

CosmicD

Wat ik als pretbederf ervaar in Left 4 Dead

Dit artikel waarderen
by , 17 januari 2009 at 03:21 (911 Bekeken)
Ik vind dat men in left 4 dead eens wat nieuwe achievements mag uitvinden en onder een categorie "less reputable game styles" plaatsen

Het moet gezegd. Als men dit spel in versus mode normaal speelt en men probeert zo goed mogelijk als team samen te werken om de anderen te klissen (als geÔnfecteerde) of het safehouse te bereiken door op je route zo veel mogelijk hinderlagen te ontwijken is er leuke gebalanceerde gameplay.

Er zijn van die teams die aan elkaar gewaagd zijn en aan zo'n spellen neem ik graag deel. De tegenstrevers denken dan dat ze 3/4de van de map vrij onaantastbaar zijn maar dan maken ze een capitale fout en is het uit met de pret.... om toch dan nog die ťne overlevende te hebben die de laatste hunter schiet en iedereen terug rechtbrengt om samen naar het safehouse te kunnen strompelen.

Dŗt zijn de spellen die spannend zijn. Maar je hebt zo van die teams .... pffffff, jonges toch. Ik heb ze eens in categoriŽn ingedeeld, en dat zijn dan ook metteen de achievements die ze mogen krijgen:

Kast-abonnees

Ken je die types die zeggen dat ze 'goed' zijn en elk miezerg gat in de hele campagne weten te vinden om in te gaan kruipen om zo tegen alle andere geÔnfecteerde teamleden te "vechten" (kuch). Jaja, als jullie dan toch zo goed zijn, waarom gaan jullie dan niet gewoon gezellig op het dak van een metrostel staan zodat wij huntertjes jullie eens goed te grazen kunnen nemen ? dat is gameplay. Er is niets zo saai als een groep hotshots die overal gaan schuilen en de gameplay van het spel geen enkele kans geeft.

Ik kan er wel tegen als sommige iets minder goede spelers eens in een kast gaan schuilen maar niet ŗllemaal tegelijk en dit een "strategie" noemen. Je kan al evengoed uno spelen met allemaal kleurenkaarten.

Lance Boyle zou zeggen: "Look at that looser crawlin away to die, i'm sorry folks but the show is over: Be sure to tune in next time when we have a REAL contestant". Je ziet tijdens zo'n vertoning (of een gebrek hieraan) ook vaak veel geinfecteerde spelers gewoon het spel verlaten. En gelijk hebben ze.

Hollertjes naar de overkant:

Nog zoiets, pfeh. Jaja jullie zijn snel en jullie blijven allemaal aan elkaar plakken als een siamese vierling en zijn in minder dan 1 minuut van het ene safehouse in het andere geraakt. Kudos, moest het spel daar nu punten voor geven zou ik nog zeggen...

Exploit exploiteerders

En moest het spel ook punten geven om map exploits (sorry, secrets: want dat eufemisme klinkt beter voor 1337 players) te vinden om hopen crescendo momenten over te kunnen slaan alleen maar om die safehouse deur achter je dicht te kunnen slaan, ook nod-nod zenne.

Kickvotertjes van 0

Ok, ik heb met mijn eerste hunter sprong 0 punten behaald, vlug: bel de gouverneur om het provinciale rampenplan af te kondigen want het ego van die Kick-votende snoodaard is gekrenkt en hij zal wss niet kunnen slapen omdat hij door dit rampzalige feit het safehouse niet zal kunnen bereiken. Tsk, Het blijft een spel ť! (en op normale online servers spelen hangt doorgaans geen 40.000 dollar vast)

Ik geef ook wel toe dat als je in een team zit waar in aleen jij echt gecoŲrdineerd wil aanvallen (of verdedigen) en de rest doet alsof hij in counterstrike of CoD aan het deathmatchen is, dan kan dit soms wel frustrerend zijn. Anderzijds speel ik liever co-op omdat men daar gewoon minder rap op de tenen lijkt getrapt te zijn.

Na de patch die een paar grote exploits verholpen heeft gaat het met de versus mode al wel wat beter: Maar het moest er gewoon even uit

PS: En ja, ik vind "pills here!" spammen tof op voorwaarde dat de andere teamleden dat ook vinden

17 januari 2009 gewijzigd om 12:48 door CosmicD

Categories
Zonder categorie

Reacties

 1. Dennoman's schermafbeelding
  • |
  • permalink
  Yeah, kon soms vreselijk frustrerend worden idd, heb de game nog niet gespeeld na de patch updates.

  En de grove schrijffout in Siamese doet mijn babykatjes huilen
 2. CosmicD's schermafbeelding
  • |
  • permalink
  ge moet die eten geven he :P

Trackback-signaleringen

Totaal aantal trackback-signaleringen 0
Trackback-link: