RSS-feed bekijken

CosmicD

 1. Consolehater buys console

  Yep, 't is eindelijk gebeurd dat ik het standpunt heb opgegeven dat ik nooit een console zou kopen.

  De gelukkige is wel een ps4 geworden. Het is al sins 2001 (gamecube) dat ik nog een console gekocht heb én van plan ben hem te houden. De wii niet meegerekend, want die heb ik maar een maand gehad en was ik gewoon spuugzat door de kutte controller en spellen zoals mario galaxy 2 en metroid other M waar ik totaal niet mee overweg kon.

  Maar ik blijf er wel bij dat 80% ...
  Categories
  Zonder categorie
 2. Aliens: Colonial marines, het verhaal van een niet elastische community.

  Gamers pretenderen vaak heel avant-gardistisch te zijn en te doen alsof ze heel progressief en critisch zijn. En over het algemeen ben ik daar ook wel mee eens. Wij nemen een interactieve kunstvorm ter harte die "anderen" nog niet blijken te waarderen maar meer en meer mainstream wordt.

  Maar het Aliens: Colonial marines debacle brengt bij mij nogal een dip teweeg in het vertrouwen dat ik heb. Niet omdat het spel een beetje dated eruit ziet of speelt, maar over hoe de community ...
  Categories
  Zonder categorie
 3. Consoles anno 2012: het swingt de pan uit.

  We gaan eens even goedkoop doen en een reactie die ik op de nieuws site gepost heb als blog artikel hergebruiken, omdat dit toch iets wat al jaren bij mij leeft. Het ging erover dat David Jaffe (van games zoals gods of war), voorspelt dat tablets/handhelds de consoles in de toekomst gaan verdringen.

  Dat laat ik nu nog in het midden. Het is nog maar de vraag of die tablets en handhelds wel degelijke controls gaan hebben om zijn statemnt te bekrachtigen. Maar ik wil het dus echt hebben ...
  Categories
  Zonder categorie
 4. Wat ik als pretbederf ervaar in Left 4 Dead

  Ik vind dat men in left 4 dead eens wat nieuwe achievements mag uitvinden en onder een categorie "less reputable game styles" plaatsen

  Het moet gezegd. Als men dit spel in versus mode normaal speelt en men probeert zo goed mogelijk als team samen te werken om de anderen te klissen (als geïnfecteerde) of het safehouse te bereiken door op je route zo veel mogelijk hinderlagen te ontwijken is er leuke gebalanceerde gameplay.

  Er zijn van die teams die aan ...

  17 januari 2009 gewijzigd om 12:48 door CosmicD

  Categories
  Zonder categorie
 5. Welcome to the crossroads mall: IN HELL!

  't Is officieel nu. Ik ga wat muziek produceren voor een nieuwe community campaigne die in productie is voor Left 4 Dead. Deze dus idd!

  Leuk dat ik mijn tanden eens kan zetten in een game project waar muziek een hele belangrijke factor in is en bijdraagt tot de atmosfeer en zelfs de gameplay.

  Later meer.

  2 januari 2009 gewijzigd om 00:46 door CosmicD

  Categories
  Zonder categorie
 6. Left 4 Dead Hip-Hop...

  Voila, ik had weeral maar eens te veel tijd om dit te produceren:

  http://nl.youtube.com/watch?v=lLnmd5_sC64&fmt=18

  Allerlei stemmetjes uit het spel wat bij elkaar geraapt
  Categories
  Zonder categorie
 7. Portal Prelude

  Als echte portal fan moest ik deze mod toch wel eens proberen en ik keek al uit naar de verdere avonturen van GLaDOS en haar vriendjes die ze nu blijkbaar erbij heeft, mike, peter en nog een andere brightspeech tts waar ik de naam niet meer van weet, maar kom.

  Goh wat is die mod moeilijk zeg. Het is zelfs zo erg dat men op de website het forum heeft uitgezet om de vele flamewars tegen te gaan. Mensen nemen het blijkbaar nogal persoonlijk dat de designers van deze soms monsterlijk ...

  16 oktober 2008 gewijzigd om 13:27 door CosmicD

  Categories
  Zonder categorie
 8. De anti DRM lobbyisten hebben weer een dagje vrij :)

  Hier gaan we weer,

  Het is één ding om een probleem te hebben met je spel dat niet wil draaien omwille van een klein foutje in het copy protection systeem dat een bedrijf gebruikt, en die problemen zijn er.

  Maar het is een heel ander ding om een boycot te starten tegen SPORE, die zogezegd dient om ongenoegen te uiten tegenover een zogenaamd groot aantal gebruikers dat in de knoei raakt omdat ze hun gekochte software niet aan de praat krijgt. Maar deze boycot is eigenlijk ...

  8 september 2008 gewijzigd om 15:55 door CosmicD

  Categories
  Zonder categorie
 9. Spore audio demonstratie door Jenna Chalmers

  Gisteren ging ik als representatie voor Hiki's spore blog, een blog die veel nederlandstalig nieuws post IVM spore, naar brussel om het SPORE event bij te wonen dat EA op poten had gezet.

  Er was onderandere een hands-on gelegenheid met het spel, en een demonstratie door Jenna Chalmers

  belijk de blogpost die ik hier ontrent gemaakt heb en beluister de audio opname.
  Categories
  Zonder categorie
 10. Amerikaanse spore comunity day

  Als je spore fan bent en je wilt alles weten over het verloop van de community day die rond 18/19 uur onze tijd zal beginnen voor leden van Amerikaanse fansides: Hou http://www.simprograms.com/?p=1290 in het oog. Daar zullen alle belefenissen van fansite managers (en nieuwtjes rond spore natuurlijk) geplaatst worden.

  Hopelijk cvragen ze niet datgene wat ik dinsdag in Zaventem wil vragen aan Jenna Chalmers
  Categories
  Zonder categorie
 11. Dinsdag, SPORE-dag

  Het staat vast: Ik ga dinsdag 26 augustus (in de namiddag) naar het press event ontrent de release van het spel SPORE.

  Dan wordt er in Brussel zowaar een demonstratie & Q&A georganiseerd voor de belgisch/nederlandse pers en het lot heeft mij gevonden om in naam van een fansite te gaan.

  Het is Spore Producer Jenna Chalmers die ons dit nieuwe spel zal demonstreren

  Als ik toelating krijg, wees er maar zeker van dat ik foto's, wat exclusieve ...

  24 augustus 2008 gewijzigd om 00:59 door CosmicD

  Categories
  Zonder categorie
 12. Crytek engine 3 en daarna ?

  Als je weet hoe mooi crysis er uit ziet als je het spel op maximum quality zet, en je weet dan dat men in Leipzig de nieuwe cry-engine gaat voorstellen is het niet moeilijk te raden dat we bijna aan het einde van een tijdperk zijn. Namelijk het bereiken van de ultieme realistische look. In 2012 zouden we iets moeten gaan aanschouwen dat men niet anders kan gaan omschrijven dan "pseudo realisme"

  Volgens mij is krytek één van de "klokkeluiders van de technologie". ...
  Categories
  Zonder categorie
 13. Spore interview met Lucy Bradshaw

  Daarnet heb ik op eurogamer.net een chat bijgewoond waarin men een half uurtje vragen kon stellen aan de executive producer van spore: Lucy Bradshaw. Het was heel interessant:

  Moderator: And we're off!

  Thumbles: Will said this week that atheists have been more vocal critics of Spore than religious gamers, contrary to his expectations. What are your beliefs, and did they influence the decisions you made developing the game?

  Lucy Bradshaw: I think that ...
  Categories
  Zonder categorie
 14. SPORE has gone gold !

  Men zegge het voort.

  Het is een onwezenlijk gevoel als spore fan. Het gevoel van meer dan 3 jaren turen naar gameplay filmpjes, verlangen naar nieuwe demonstraties, features, ervaringen van anderen en meer.

  Hope en fear zou je het kunnen noemen: de vele delays, de vele informatiestops die we moesten doormaken waarin maanden lang geen info te bespeuren was. Bovendien was er zelfs een punt waarop mensen begonnen te denken dat spore vapourware zou zijn en wellicht nooit ...

  14 augustus 2008 gewijzigd om 19:45 door CosmicD

  Categories
  Zonder categorie
 15. Star trek: Online webcast!

  Voor de fans die hier naar uitkijken: vergeet vandaag om 22.30 (onze tijd) niet te kijken naar de webcast over het nieuwe spel star trek online!

  www.startrekonline.com is de place to be!
  Categories
  Zonder categorie
Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste