Pagina 1 van 3 123 LaatsteLaatste
Weergegeven resultaten: 1 t/m 20 van 50
  1. #1
    Approved 9-lifer demon326's schermafbeelding
    Lid sinds
    18/04/03
    Locatie
    Hasselt
    Berichten
    13.509
    iTrader
    20 (100%)
    Weblogs
    3

    FXAA Injector(betere kleur)

    Battlefield 3 mag dan wel een groot succes zijn, maar vele BF3 spelers hebben geen weet van de slechte kleuren(blauwgloed) in het spel.

    Met de FXAA Injector is dit verleden tijd! Deze injector geeft je betere kleuren(zoals het hoort) zonder performence verlies.

    Er zijn twee versies, ééntje voor de beste videokaarten en ééntje voor performance. Wat het verschil tussen beide is weet ik niet.

    Versie 1.25, enkel voor de beste videokaarten(highend segment!)
    fxaa injector danoc1 v1.25.rar

    Voor alle videokaarten:
    fxaa injector danoc1 v1.25 performance.rar

    Het is aangeraden om de ingame FXAA, genaamd 'post AA' uit te schakelen in combinatie met deze mod, anders doet je videokaart dubbelwerk.

    Voorbeeld:

    Met FXAA Injector


    Zonder FXAA injector(stock):



    Instructies:
    1.Download het zip/rar bestand op de gewenste locatie
    2. Extract de inhoud naar de battlefield 3 folder, standaard is dit C:\Program Files (x86)\Origin Games\Battlefield 3
    3. Schakel post AA uit ingame
    4. Ga naar caspian border en test het door op de 'pauze' knop* te drukken van je toetsenbord, hiermee zet je het aan en uit.
    5. Geniet van een mooier spel

    *Werkt alleen wanneer origin overlay uitstaat.

    FAQ:
    Q: kan je verbannen worden voor deze injector?
    A: Neen, Punkbuster heeft laten weten geen mensen te laten verbannen, evenals dice.
    Laatst gewijzigd door demon326; 24 februari 2012 om 17:41

  2. #2
    Member Neoken's schermafbeelding
    Lid sinds
    17/07/02
    Locatie
    In limbo
    Berichten
    3.658
    iTrader
    0
    Een andere manier om wat meer kleur in het spel te krijgen is door digital vibrance te verhogen in uw nvidia control panel, indien ge nvidia hebt dus.

  3. #3
    Approved 9-lifer u4ea's schermafbeelding
    Lid sinds
    19/06/04
    Locatie
    Steenokkerzeel
    Berichten
    7.075
    iTrader
    6 (100%)
    Great, heb geen pauze knop op toetsenbord. Waarom gebruiken zo'n dingen altijd de pauze knop.

  4. #4
    Member Brick Top's schermafbeelding
    Lid sinds
    31/03/08
    Locatie
    XXXX
    Berichten
    7.678
    iTrader
    16 (100%)
    Weblogs
    1
    Zijn er mensen die die 'tweak' al enige tijd hebben en kunnen bevestigen dat het de moeite is (of juist niet )?

  5. #5
    Approved 9-lifer u4ea's schermafbeelding
    Lid sinds
    19/06/04
    Locatie
    Steenokkerzeel
    Berichten
    7.075
    iTrader
    6 (100%)
    Ik vind het zeker wel de moeite. Betere fps, veel betere kleuren,...

    Weet nog wel dak bij een andere FXAA injector een blue screen heb gekregen maar bij de deze (nog?) niet.

    Verwijderen kunt ge makkelijk doen door gwn de bestandjes te verwijderen.

  6. #6
    Member koetje07's schermafbeelding
    Lid sinds
    18/03/11
    Locatie
    daar waar het licht nooit schijnt
    Berichten
    865
    iTrader
    0
    dus gwn downloaden,kopieren naar C:\Program Files (x86)\Origin Games\Battlefield 3, en dan extract here?

  7. #7
    Approved 9-lifer demon326's schermafbeelding
    Lid sinds
    18/04/03
    Locatie
    Hasselt
    Berichten
    13.509
    iTrader
    20 (100%)
    Weblogs
    3
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door koetje07 Bekijk bericht
    dus gwn downloaden,kopieren naar C:\Program Files (x86)\Origin Games\Battlefield 3, en dan extract here?
    Yup, dan moet het werken!

  8. #8
    Approved 9-lifer demon326's schermafbeelding
    Lid sinds
    18/04/03
    Locatie
    Hasselt
    Berichten
    13.509
    iTrader
    20 (100%)
    Weblogs
    3
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Brick Top Bekijk bericht
    Zijn er mensen die die 'tweak' al enige tijd hebben en kunnen bevestigen dat het de moeite is (of juist niet )?
    Zie mijn twee screenshots hierboven.. ipv een grijze soep, krijgt ge mooie kleuren zoals ze horen..

  9. #9
    Approved 9-lifer Profitable's schermafbeelding
    Lid sinds
    3/08/11
    Locatie
    België
    Berichten
    778
    iTrader
    0
    Yup werkt hier heel goed. Wat een verschil zeg...

    Ik raad het iedereen aan!

  10. #10
    Approved 9-lifer thelordofpee's schermafbeelding
    Lid sinds
    27/06/10
    Locatie
    Lokeren
    Berichten
    2.915
    iTrader
    10 (82%)
    Morgenavond eens proberen Loopt de game hier beter door?

  11. #11
    Approved 9-lifer Profitable's schermafbeelding
    Lid sinds
    3/08/11
    Locatie
    België
    Berichten
    778
    iTrader
    0
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door thelordofpee Bekijk bericht
    Morgenavond eens proberen Loopt de game hier beter door?
    Ik vind van wel. Met een 560Ti hawk kon ik sowieso al op high/ultra (1680*1050), maar nu staat alles op ultra, zelfs die post AA. Indien dit toch afstaat zoals aangeraden dan zie je veel zwarte lijntjes rond de textures... nu dus niet meer

  12. #12
    Member Marsmillo's schermafbeelding
    Lid sinds
    13/02/03
    Locatie
    Brugge
    Berichten
    1.868
    iTrader
    0
    Is enkel voor nVidia zeker?
    Of heb ik dat mis?

  13. #13
    Member Grif'k's schermafbeelding
    Lid sinds
    25/02/06
    Locatie
    Assebroek
    Berichten
    602
    iTrader
    0
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Marsmillo Bekijk bericht
    Is enkel voor nVidia zeker?
    Of heb ik dat mis?
    Werkt ook bij AMD, heb een 6950 en hier werkt het perfect.

  14. #14
    Approved 9-lifer demon326's schermafbeelding
    Lid sinds
    18/04/03
    Locatie
    Hasselt
    Berichten
    13.509
    iTrader
    20 (100%)
    Weblogs
    3
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Marsmillo Bekijk bericht
    Is enkel voor nVidia zeker?
    Of heb ik dat mis?
    Elk merk

  15. #15
    Member Marsmillo's schermafbeelding
    Lid sinds
    13/02/03
    Locatie
    Brugge
    Berichten
    1.868
    iTrader
    0
    Mmmm, interessant
    Zal ik eens moeten naar kijken.

    Mmmm, zie dat er verschillende versies rondzweven op het internet. Veel, heel veel tegenstreidige informatie over het feit of het al dan niet toegelaten is door PB, EA en DICE... Dus blijft een beetje de vraag wat er zal gebeuren als er een update is. Niemand wilt dat zijn spel geblokkeerd wordt é.

    Al lijkt de conclusie momenteel op meeste fora te zijn dat het momenteel safe is Sommige verwijzen 'zonder bron vermelding' naar tweets en andere statements dat het oké is. Maar tot nu toe heb ik de bronnen daarvan nog niet gevonden.

    Better sharper custom FXAA injector! - Electronic Arts UK Community

    Edit:
    Net op pbbans.com volgende informatie gevonden.

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door PBStaff_Nick op Feb 11, 2012 - 07:29 AM
    I have tested this and still have it running in BF3 and have been for sometime now, it should not set of any PB violation
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Knives* op Feb 11, 2012 - 10:39 AM
    Nick, will PB disallow this injector from being used in the future? <knip>
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door PBStaff_Nick op Feb 12, 2012 - 06:47 AM
    Cant see it happening, and if we did it would be more then likely a restriction kick
    Jammer genoeg blaast PB zowel koud als warm, wat verder in het topic staat er 02/22/2012 12:39:27 - "Adam D"Posted Image Note #2: I'm sorry, but such tools cannot be allowed on PB enabled servers.

    Een officieel antwoord is er dus niet, blijft op eigen risico volgens mij.
    Bron: Does PB Detecte the FXAA Injector for BF3 as a hack? - PBBans
    Laatst gewijzigd door Marsmillo; 25 februari 2012 om 19:50 Reden: pbbans.com

  16. #16
    Approved 9-lifer demon326's schermafbeelding
    Lid sinds
    18/04/03
    Locatie
    Hasselt
    Berichten
    13.509
    iTrader
    20 (100%)
    Weblogs
    3
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Marsmillo Bekijk bericht
    Mmmm, interessant
    Zal ik eens moeten naar kijken.

    Mmmm, zie dat er verschillende versies rondzweven op het internet. Veel, heel veel tegenstreidige informatie over het feit of het al dan niet toegelaten is door PB, EA en DICE... Dus blijft een beetje de vraag wat er zal gebeuren als er een update is. Niemand wilt dat zijn spel geblokkeerd wordt é.

    Al lijkt de conclusie momenteel op meeste fora te zijn dat het momenteel safe is
    Sommige verwijzen 'zonder bron vermelding' naar tweets en andere statements dat het oké is. Maar tot nu toe heb ik de bronnen daarvan nog niet gevonden.

    Better sharper custom FXAA injector! - Electronic Arts UK Community
    Does PB Detecte the FXAA Injector for BF3 as a hack? - PBBans

    Toegelaten door PB en Dice.. enige wat er kan gebeuren in de toekomst is dat men gekickt word wegens het gebruik, maar geen ban.

  17. #17
    Approved 9-lifer MegaMentor's schermafbeelding
    Lid sinds
    12/03/05
    Locatie
    Putte
    Berichten
    10.597
    iTrader
    7 (100%)
    Lees de rest van die thread eens...

    Hoe zit het overigens met GGC-streams? Laten die het toe? En UAC en ESLWire?

  18. #18
    Member Marsmillo's schermafbeelding
    Lid sinds
    13/02/03
    Locatie
    Brugge
    Berichten
    1.868
    iTrader
    0
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door demon326 Bekijk bericht
    Does PB Detecte the FXAA Injector for BF3 as a hack? - PBBans

    Toegelaten door PB en Dice.. enige wat er kan gebeuren in de toekomst is dat men gekickt word wegens het gebruik, maar geen ban.
    Ja, ik was net mijn post aan het bewerken toen jij dit kwam te schrijven
    Op het eerste zicht oké, jammer genoeg komt die nick niet meer terug om het te bevestigen en is er op 02/22/2012 een antwoord op een ticket bij PB dat het niet toegestaan is.

    Ik wil de discussie niet gaan voeren of het al dan niet toegestaan is. Maar mensen moeten wel correcte informatie beginnen geven. Dat topic waar jij trouwens naar verwijst komt er naar mij weten ook nergens toestemming van EA of DICE in voor.

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door MegaMentor Bekijk bericht
    Lees de rest van die thread eens...

    Hoe zit het overigens met GGC-streams? Laten die het toe? En UAC en ESLWire?
    Ik heb op verschillende forums quotes gezien (zonder bron) waar de schrijver beweerd dat GGC er geen problemen mee heeft. "'Ive tested it now some hours and it didn't cause any trouble with PB so far - from my point of view it's safe to use, however I can't guarantee that it won't cause trouble in the future. The files contained in the .rar files are not cheat related in any way." Zou van de 'head admin' van GGC moeten zijn... maar zoals ik zei, geen bron vermelding.

  19. #19
    Member koetje07's schermafbeelding
    Lid sinds
    18/03/11
    Locatie
    daar waar het licht nooit schijnt
    Berichten
    865
    iTrader
    0
    man echt fantastisch die kleuren,dikke aanrader!

  20. #20
    Approved 9-lifer demon326's schermafbeelding
    Lid sinds
    18/04/03
    Locatie
    Hasselt
    Berichten
    13.509
    iTrader
    20 (100%)
    Weblogs
    3
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Marsmillo Bekijk bericht
    ........
    Ik heb de link naar de dice bron niet, maar dit werd bevestigd door één van de community beheerders van dice, dat men er niet voor zal bannen..

    Hoe dan ook, diegene die het willen gebruiken, gebruiken het mr

Pagina 1 van 3 123 LaatsteLaatste

Discussie informatie

Users Browsing this Thread

Op dit moment bekijken 1 gebruikers deze discussie. (0 leden en 1 gasten)

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •