Weergegeven resultaten: 1 t/m 5 van 5
  1. #1
    Member
    Lid sinds
    21/06/06
    Berichten
    1
    iTrader
    0

    Problemen bij registratie !

    'k ben men paswoord vergeten van men vorige account, vervolgens heb 'k een nieuwe gemaakt( die waar 'k nu meej post) en 'k kan alleen inloggen op het forum, en NIET op de frontpage. Ik heb de activation code ingevoerd en alles gedaan zoals't moest.
    Iemand enig idee wa 'k moet doen ?

  2. #2
    Havik Havoc's schermafbeelding
    Lid sinds
    17/11/02
    Locatie
    Antwerpen
    Berichten
    4.074
    iTrader
    36 (100%)
    Weblogs
    9
    Probeer je temp internet files eens te ledigen? Misschien helpt dat. Raar probleem though; krijg je misschien een error als je probeert in te loggen?

  3. #3
    Member Bizzie's schermafbeelding
    Lid sinds
    8/12/02
    Locatie
    Gingelom
    Berichten
    965
    iTrader
    3 (100%)
    Op beiden uitloggen als je ergens ingelogd staat, en dan opnieuw proberen.

    Als je je uitlogt op forum toch zeker zijn dat je ook uitgelogd bent op de frontpage.

  4. #4
    Member
    Lid sinds
    21/06/06
    Berichten
    1
    iTrader
    0
    ik heb juist hetzelfde probleem

  5. #5
    Member servi's schermafbeelding
    Lid sinds
    1/07/02
    Locatie
    Zolder
    Berichten
    2.720
    iTrader
    6 (100%)
    wis al uw cookies ( of als je firefox hebt, wis alle cookies van games.telenet.be en telenet.be )

Discussie informatie

Users Browsing this Thread

Op dit moment bekijken 1 gebruikers deze discussie. (0 leden en 1 gasten)

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •