Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste
Weergegeven resultaten: 1 t/m 20 van 40
  1. #1
    Member krisse5844's schermafbeelding
    Lid sinds
    6/03/04
    Locatie
    Roeselare
    Berichten
    4.047
    iTrader
    73 (100%)

    Telenet aan het prutsen of wij binnenkort terug naar stenen tijdperk ?

    Hoi ,

    Sorry voor een volgende telenet thread , maar ik zat daarjuist wat te surfen op tik.be . Daar heeft iemand gezien dat zijn telemeter terug opgesplits staat qua download volume en upload volume :

    http://farm5.static.flickr.com/4060/...877b54aa_o.jpg

    Gaan we nu terug naar het stenen tijdperk waar de uploads ferm geknepen worden ? En waar je op smallband vliegt als uw upload overschreden is en uw downloadvolume volgens telenets logica ook verloren geraakt door smallband regeling .

    Alvast mijn telemeter gechecked en hier is alles nog normaal => volgende reset is wel maar op 27 januari. Van die persoon hierboven is dit reeds gebeurt op 8 januari => "nieuwe telemeter" ...

    Nog mensen waarvan er wijzigingen gebeurt zijn ?

    De thread daar op tik.be :

    Tik vzw • Toon onderwerp - Telemeter opgesplitst in down- en upload

    Mvg,

    krisse

  2. #2
    Approved 9-lifer Lord Seth's schermafbeelding
    Lid sinds
    4/11/07
    Locatie
    West-Vlaanderen
    Berichten
    2.595
    iTrader
    0
    Zal een foutje zijn. En als dat niet zo is, trek dan je conclusie.

  3. #3
    Banned
    Lid sinds
    28/10/07
    Locatie
    Antwerpen
    Berichten
    2.781
    iTrader
    0
    Weblogs
    6
    Meer betalen voor minder te krijgen = de toekomst. Niet de oertijd. :|
    Laatst gewijzigd door Anarchist12911; 17 januari 2010 om 02:25

  4. #4
    Crew Member Preske's schermafbeelding
    Lid sinds
    13/11/02
    Locatie
    Halle
    Berichten
    25.456
    iTrader
    12 (100%)
    Weblogs
    3
    ik denk dat ze de meters gewoon splitsen zodat je kan zien wat je upload en download. Daarom wilt dat niet zeggen dat ze weer met twee limieten gaan werken.
    Ik wil het bv ook wel weten hoeveel ik nu eigenlijk upload.

  5. #5
    Approved 9-lifer Lord Seth's schermafbeelding
    Lid sinds
    4/11/07
    Locatie
    West-Vlaanderen
    Berichten
    2.595
    iTrader
    0
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Preske Bekijk bericht
    ik denk dat ze de meters gewoon splitsen zodat je kan zien wat je upload en download. Daarom wilt dat niet zeggen dat ze weer met twee limieten gaan werken.
    Ik wil het bv ook wel weten hoeveel ik nu eigenlijk upload.
    Dat kan je doen door een programma te installeren.

  6. #6
    Member krisse5844's schermafbeelding
    Lid sinds
    6/03/04
    Locatie
    Roeselare
    Berichten
    4.047
    iTrader
    73 (100%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Preske Bekijk bericht
    ik denk dat ze de meters gewoon splitsen zodat je kan zien wat je upload en download. Daarom wilt dat niet zeggen dat ze weer met twee limieten gaan werken.
    Ik wil het bv ook wel weten hoeveel ik nu eigenlijk upload.
    Volgens de screen zit je toch met twee meters ( die elk hun totaal , verbruikt en resterend hebben ) , dus stel dat ze weer met procenten werken bijvoorbeel 50 gig down / 5 gig up dan zal bij het uploaden van 5+ gig ,u op smallband gesmeten worden ?

  7. #7
    Approved 9-lifer Chalk's schermafbeelding
    Lid sinds
    19/08/05
    Locatie
    Hoegaarden
    Berichten
    3.087
    iTrader
    44 (100%)
    Bij mij ziet het er normaal uit.
    15e gereset dus normaal zou ik het dan ook hebben.

  8. #8
    Crew Member Preske's schermafbeelding
    Lid sinds
    13/11/02
    Locatie
    Halle
    Berichten
    25.456
    iTrader
    12 (100%)
    Weblogs
    3
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Lord Seth Bekijk bericht
    Dat kan je doen door een programma te installeren.
    als je me kunt uitleggen hoe ik een programma installeer op mijn ps3 die mijn up en download bij houd, dan hoor ik dat graag.

  9. #9
    Banned
    Lid sinds
    23/11/09
    Locatie
    GENT
    Berichten
    664
    iTrader
    1 (100%)
    Weblogs
    1
    Telemeter? Digibox? Allemaal rommel en uitgevonden om u te doen betalen... koop et dan ni eh.

  10. #10
    Approved 9-lifer UrbanusVanAnus's schermafbeelding
    Lid sinds
    12/09/03
    Locatie
    Hasselt
    Berichten
    4.634
    iTrader
    2 (100%)
    bij mij is alles nog in orde
    mss word upload limit afgeschaft?

  11. #11
    Member SeppeSeppe's schermafbeelding
    Lid sinds
    25/02/09
    Locatie
    eerste boom links
    Berichten
    1.116
    iTrader
    0
    OT: bij mij werkt de telemeter normaal.
    Laatst gewijzigd door SeppeSeppe; 17 januari 2010 om 03:08 Reden: Ik wil het forumkonijn niet tot een vijand maken. Denk aan monty python and the holy grail

  12. #12
    Super Moderator Dakantochnie's schermafbeelding
    Lid sinds
    31/01/04
    Locatie
    Het Stad
    Berichten
    16.779
    iTrader
    7 (100%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Skazii Bekijk bericht
    Wij staan hierboven he KO, want wij zijn vrienden.
    Met 29 infractionpunten zou ik daar precies toch nog maar is een tweede keer over nadenken als ik jou was.
    Soit, gelieve de frituurliefde te laten voor wat ze is en terug ontopic te gaan.

  13. #13
    Approved 9-lifer Fides's schermafbeelding
    Lid sinds
    24/11/05
    Locatie
    Gent
    Berichten
    4.492
    iTrader
    12 (100%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Preske Bekijk bericht
    als je me kunt uitleggen hoe ik een programma installeer op mijn ps3 die mijn up en download bij houd, dan hoor ik dat graag.
    kan je dat niet via je router bijhouden?

  14. #14
    Member EagleEye's schermafbeelding
    Lid sinds
    17/07/02
    Locatie
    Wilrijk
    Berichten
    8.303
    iTrader
    1 (100%)
    Opnieuw, geef dan maar een link naar een programma / router firmware die dat zelfstandig kan doen. Bestaat niet, tenzij via een andere computer die ook 24/7 moet opstaan. En veel van die methodes sturen gewoon per pakket een pakket naar de "monitoring"-pc, waardoor de router ("het netwerk") snel overbelast geraakt.

  15. #15
    Crew Member Preske's schermafbeelding
    Lid sinds
    13/11/02
    Locatie
    Halle
    Berichten
    25.456
    iTrader
    12 (100%)
    Weblogs
    3
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Fides Bekijk bericht
    kan je dat niet via je router bijhouden?
    laten we er even van uitgaan dat ik absoluut geen lor van computers ken en ik 3 kinderen heb die constant op de computer zitten en geregeld over de limiet gaan.
    Er zijn 4 computers in huis, en 2 consoles.
    Als ouder die het mag betalen en die niet naar een duurder abo wilt, wil ik weten waaraan het precies ligt. Via programma's? Die schakelen ze zo uit. Via de router? Ik ken geen enkele router die dit standaard per IP kan bijhouden. (Moest er iemand een kennen, hoor ik dit graag) De custom firmwares die ik tegen ben gekomen kunnen dit niet, en ik heb er de kennis niet voor. (again, als er iemand zo een weet, laat maar iet weten. DDR-wrt en Tomato kunnen dit niet voor zover ik weet) Via een pc als router? geen zin om nog meer elektriciteit te verbruiken, en ik weet trouwens niet hoe zoiets te doen, en ik heb al zeker geen zin om iemand te betalen om dat te laten doen.

    Dus wat blijft er over?
    De mogelijkheid waardoor ik binnen de minuut kan zien waar het aan ligt. de telemeter waar de upload en download apart is, zodat ik weet waaraan het ligt. Te veel download of te veel upload (bv p2p program dat constant opstaat/niet gelimiteerd is, constante webcamming, enz enz)

    Als computerleek ouder weet ik welk ik zou verkiezen.
    Laatst gewijzigd door Preske; 17 januari 2010 om 11:59

    QUOTE by Killer Queen : Thanks.. Das, Gij zijt misschien gedocumenteerd, maar ik maak dat goed door ervaring.
    People say I have a big ego, but really my ego is tiny in comparison with my enormous talented genius

  16. #16
    Banned ^MystiQ's schermafbeelding
    Lid sinds
    21/09/06
    Locatie
    :]
    Berichten
    11.690
    iTrader
    18 (100%)
    Lmao, stenen tijdperk, de toekomst ligt erin om zoveel mogelijk geld uit de mensen hun handen te halen en ze daar zo weinig mogelijk voor te geven. Ik denk dat het management van Telenet nu al goed zit te lachen met al die "domme" gebruikers waar zij hun diensten aan leveren.

  17. #17
    Banned ctgilles's schermafbeelding
    Lid sinds
    25/07/02
    Locatie
    Betekom
    Berichten
    3.393
    iTrader
    46 (98%)
    Hebben jullie trouwens enig idee hoe hard het internet al aan het opstoppen is?
    Hoeveel mensen er dagelijks bij komen op het net?
    Hoeveel stroom en koeling al die datacenters nu al nodig hebben?

    Wegenvignet... Het internet gaat daar ook heen!

    (einde van mijn doemscenario, ik moet dringend wat minder Canvas gaan zien!)
    Laatst gewijzigd door ctgilles; 17 januari 2010 om 12:25

  18. #18
    Approved 9-lifer D--Amo's schermafbeelding
    Lid sinds
    10/10/08
    Locatie
    Mechelen
    Berichten
    1.763
    iTrader
    12 (100%)
    Die gesplitste telemeter is gewoon een technisch probleem bij die persoon in kwestie. Bel naar Telenet ipv meteen beginnen af te geven op forums.

  19. #19
    KO
    KO is offline
    Approved 9-lifer KO's schermafbeelding
    Lid sinds
    21/01/04
    Locatie
    Averbode
    Berichten
    7.085
    iTrader
    18 (100%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door frado2005 Bekijk bericht
    ma bij ons ist tenminste snel
    Gezien mijn VDSL2 verbinding zou ik je vermeende superioriteit op gebied van snelheid in twijfel durven trekken.

  20. #20
    Approved 9-lifer D--Amo's schermafbeelding
    Lid sinds
    10/10/08
    Locatie
    Mechelen
    Berichten
    1.763
    iTrader
    12 (100%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door KO Bekijk bericht
    Gezien mijn VDSL2 verbinding zou ik je vermeende superioriteit op gebied van snelheid in twijfel durven trekken.
    Je zal al heel veel geluk moeten hebben dat je zo dicht bij de centrale woont, dat je de Telenet snelheid haalt.. a.k.a 25Mb

Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste

Discussie informatie

Users Browsing this Thread

Op dit moment bekijken 1 gebruikers deze discussie. (0 leden en 1 gasten)

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •