1. #571
    Tjee's schermafbeelding
    Lid sinds
    6/11/03
    Locatie
    Gent
    Berichten
    2.213
    iTrader
    1 (100%)
    Zou ik ook wel graag weten
    Laatst gewijzigd door Tjee; 1 november 2011 om 02:52
    "America is the only country that went from barbarism to decadence without civilization in between." - Oscar Wilde

  2. #572
    LaptopPlus's schermafbeelding
    Lid sinds
    7/08/10
    Locatie
    Kampen
    Berichten
    85
    iTrader
    0
    De 15cl37 gaat tot aan 2 uur mee op de batterij. Verwacht er niet teveel van. Zelf voorzien van de 15cl38 en die heeft dezelfde levensduur op de accu helaas.

    Een 2e adapter is dus geen overbodige luxe bij deze modellen.
    Het breedste assortiment laptops, computers en beamers van Nederland en binnenkort ook Belgie.

  3. #573
    Reapo's schermafbeelding
    Lid sinds
    22/08/09
    Locatie
    W-VL
    Berichten
    1.948
    iTrader
    36 (100%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door LaptopPlus Bekijk bericht
    Een 2e adapter is dus geen overbodige luxe bij deze modellen.
    Je bedoelt wellicht een tweede batterij? Ik heb ook een vraagje: in mijn BTO zit een Intel N1030 netwerkkaart. Zit daar een bluetooth adapter in? Als ik probeer bestanden over te brengen staat dat ik eerst een bluetooth dongle moet aansluiten.

  4. #574
    dask's schermafbeelding
    Lid sinds
    16/02/08
    Locatie
    Antwerpen City
    Berichten
    615
    iTrader
    16 (100%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Reapo Bekijk bericht
    Als ik probeer bestanden over te brengen staat dat ik eerst een bluetooth dongle moet aansluiten.
    Staat de bluetooth wel aan? --> Fn+F12
    BTO 15CL35 2630QM

  5. #575
    Therapy's schermafbeelding
    Lid sinds
    5/08/06
    Locatie
    Hasselt
    Berichten
    8.551
    iTrader
    25 (100%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Forze Bekijk bericht
    Gewoon ter info:15cl37 met BF3 @ 1920 x1080 alles op high, textures op ultra, 16x ani, 4x aa,... loopt als een trein 40-75fps afhankelijk van de map / impressed again aanrader voor iemand die een mobiel gamingspeeltje nodig heeft imho
    /jaloers.

  6. #576
    Reapo's schermafbeelding
    Lid sinds
    22/08/09
    Locatie
    W-VL
    Berichten
    1.948
    iTrader
    36 (100%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door dask Bekijk bericht
    Staat de bluetooth wel aan? --> Fn+F12
    Ja. Maar ik kan niet naar andere toestellen zoeken en de optie 'Laat BT toestellen deze computer vinden' kan ik ook niet aanvinken.

  7. #577
    dask's schermafbeelding
    Lid sinds
    16/02/08
    Locatie
    Antwerpen City
    Berichten
    615
    iTrader
    16 (100%)
    Op het bluetooth icoontje in de icontray dubbelklikken en dan bovenaan apparaten zoeken?
    BTO 15CL35 2630QM

  8. #578
    Reapo's schermafbeelding
    Lid sinds
    22/08/09
    Locatie
    W-VL
    Berichten
    1.948
    iTrader
    36 (100%)
    Ik heb ondertussen gevonden dat er bij 'apparaten en printers' een icoon 'generic BT adapter' staat. In de opties daarvan heb ik 'computer kan gevonden worden door andere BT apparaten' aangevinkt. Voorlopig zonder resultaat.

    Wat bedoel je met icon tray btw? Bedoel je dat ik in het startmenu moet dubbelklikken op 'my BT'?

  9. #579
    dask's schermafbeelding
    Lid sinds
    16/02/08
    Locatie
    Antwerpen City
    Berichten
    615
    iTrader
    16 (100%)
    Als de BT aan staat, staat er rechts onderaan (links van tijd en datum) het BT tray icon (of verstopt achter het vinkje)
    BTO 15CL35 2630QM

  10. #580
    Reapo's schermafbeelding
    Lid sinds
    22/08/09
    Locatie
    W-VL
    Berichten
    1.948
    iTrader
    36 (100%)
    Heb ik gedaan:'geen zoekresultaten'.

  11. #581
    dask's schermafbeelding
    Lid sinds
    16/02/08
    Locatie
    Antwerpen City
    Berichten
    615
    iTrader
    16 (100%)
    Ik heb zelf de standaard BTO combi, BT werkt zonder problemen met GSM en desktop PC. BT op het andere apparaat staat toch wel aan? Anders weet ik het echt niet.
    BTO 15CL35 2630QM

  12. #582
    Therapy's schermafbeelding
    Lid sinds
    5/08/06
    Locatie
    Hasselt
    Berichten
    8.551
    iTrader
    25 (100%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Forze Bekijk bericht
    Gewoon ter info:15cl37 met BF3 @ 1920 x1080 alles op high, textures op ultra, 16x ani, 4x aa,... loopt als een trein 40-75fps afhankelijk van de map / impressed again aanrader voor iemand die een mobiel gamingspeeltje nodig heeft imho
    Maakt hij eigenlijk veel lawaai tijdens het gamen?

  13. #583
    Reapo's schermafbeelding
    Lid sinds
    22/08/09
    Locatie
    W-VL
    Berichten
    1.948
    iTrader
    36 (100%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door dask Bekijk bericht
    Ik heb zelf de standaard BTO combi, BT werkt zonder problemen met GSM en desktop PC. BT op het andere apparaat staat toch wel aan? Anders weet ik het echt niet.
    Het is nu gelukt om te koppelen met mijn HTC Desire. Koppelen met de Plantronics headset lukt echter niet. Maar goed BT werkt blijkbaar toch op de laptop.

    Bedankt voor de hulp, dask!

  14. #584
    Snotneus's schermafbeelding
    Lid sinds
    6/08/11
    Locatie
    EindhovenCITY
    Berichten
    256
    iTrader
    0
    Gelukkig dat het gelukt is. Misschien moet je die Plantronics via een code aansturen meestal is dat 4 x 0 Dat heb ik ook met die BT boxen van BTO . Geinig hoor mobiel gamen met het geluid draadloos op een Fraai JUNGLEREX BT setje. Alsof je er middenin zit en dat draadloos.
    Laatst gewijzigd door Snotneus; 1 november 2011 om 16:46
    BTO 15CL35 i5-2540/4GB/120SSD/320Caddy/NONGLARE

  15. #585
    LaptopPlus's schermafbeelding
    Lid sinds
    7/08/10
    Locatie
    Kampen
    Berichten
    85
    iTrader
    0
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Reapo Bekijk bericht
    Het is nu gelukt om te koppelen met mijn HTC Desire. Koppelen met de Plantronics headset lukt echter niet. Maar goed BT werkt blijkbaar toch op de laptop.

    Bedankt voor de hulp, dask!
    Bekend probleem, de aansturing voor dergelijke apparaten wordt niet ondersteund in de dual kaarten (wifi + bt).

    Er is een term voor die de soort ondersteuning aanduidt, zelfs de n6230 (eigen combo kaart) werkt daar niet mee.

    nee, een accu kan ik niet snel wisselen? Ik bedoel echt 2e adapter.

    1 voor vaste plek, 1 voor mobiel. Je hebt gewoon altijd spanning nodig eigenlijk.
    Het breedste assortiment laptops, computers en beamers van Nederland en binnenkort ook Belgie.

Pagina 39 van 196 Eerste ... 293536373839404142434989139 ... Laatste

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •  

Inloggen

Inloggen