Weergegeven resultaten: 1 t/m 4 van 4

Discussie: 24" TFT

  1. #1
    Member Xiao's schermafbeelding
    Lid sinds
    16/12/03
    Locatie
    Kempen
    Berichten
    2.044
    iTrader
    2 (100%)

    24" TFT

    Ben van plan een nieuwe monitor te kopen en ineens voor 24" te gaan omdat ik geen hoogte wil opgeven door naar WS over te stappen (heb nu 19" non-ws).
    Had gedacht aan een Acer G24 omdat de specs zeer goed lijken voor die prijs, hoewel ik liever niet opnieuw een Acer had gekocht omdat ik inmiddels al meer dan 2 maanden op mijn monitor in RMA wacht. Maarja, specs lijken me toch zeer goed voor de prijs
    - Weet iemand anders mss eventueel een andere goede monitor van 24" in dezelfde prijsklasse (+ €350)? Maar geen T240 want die heb ik eens gezien en vond ik niet echt mooi.

    - Ik heb een HD4850 graka, ze zeggen dat je om te gamen voor hoge resoluties best 2 grafische kaarten koopt. Nu ben ik niet van plan te gaan gamen op 1920 x 1200, maar heb ik nog steeds een betere graka nodig als ik de resolutie nu lager zet? (1440x900 of 1680x1050 ofzo). Ik zou persoonlijk denken van niet, maar het blijft toch meer oppervlakte dat de graka moet coveren...
    - En gewoon als bureaublad en in PS enzo moet 1920 x 1200 toch wel lukken met een HD4850 hé?
    Laatst gewijzigd door Xiao; 24 augustus 2008 om 20:57

  2. #2
    Approved 9-lifer Kenshi's schermafbeelding
    Lid sinds
    26/06/03
    Locatie
    Sint-Niklaas
    Berichten
    4.543
    iTrader
    113 (98%)
    lol gewoon bureaublad kan elke kaart aan hoor

    Die 4850 kan je waarschijnlijk ook wel in vrij veel spellen gebruiken op 1920x1200, maar als je uw resolutie lager gaat zetten dan de native resolutie van je scherm gaat alles wel minder scherp worden.

    Kijk ook eens naar de Samsung 2493HM ...
    greetz Kenshi

  3. #3
    Approved 9-lifer Mr. Humphries's schermafbeelding
    Lid sinds
    17/03/05
    Locatie
    Kapellen/Turnhout
    Berichten
    6.125
    iTrader
    16 (94%)
    Een graka dient enkel voor 3D acceleratie he, en ja om beeld op je scherm te toveren, maar aangezien je bureaublad nog altijd 2D is en progjes zoals PS ook, kan elke kaart dit aan.
    www.servicepointturnhout.be voor reclame en beletteringen

  4. #4
    Member
    Lid sinds
    4/11/03
    Locatie
    Brugge
    Berichten
    13.084
    iTrader
    14 (100%)
    elke kaart is ook weer overdreven, voor 1920x1200 (aan 60Hz) heb je toch al een Dual-Link DVI nodig. dat is wel ongeveer standaard vanaf de GeForce6 en Radeon Xx00 reeksen.

Discussie informatie

Users Browsing this Thread

Op dit moment bekijken 1 gebruikers deze discussie. (0 leden en 1 gasten)

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •