Pagina 2 van 3 EersteEerste 123 LaatsteLaatste
Weergegeven resultaten: 16 t/m 30 van 38

Discussie: Game systeemke

  1. #16
    Member phate_13's schermafbeelding
    Lid sinds
    8/10/03
    Locatie
    Diepenbeek
    Berichten
    8.554
    iTrader
    3 (100%)
    3700+ houden is wat moeilijk he...
    Hij zit nog meet ddr-geheugen en agp-videokaart...

  2. #17
    Member Terrorist_Hell's schermafbeelding
    Lid sinds
    26/06/04
    Locatie
    Kortrijk.
    Berichten
    5.335
    iTrader
    105 (99%)
    Koop dan 'n AGP-versie van de x1950 Pro.

  3. #18
    Crew Member Thallyos's schermafbeelding
    Lid sinds
    8/09/02
    Locatie
    Gent
    Berichten
    4.546
    iTrader
    7 (100%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Terrorist_Hell Bekijk bericht
    Koop dan 'n AGP-versie van de x1950 Pro.
    Beetje zot imo om nu nog geld te steken in AGP grafische kaarten.
    Nothing to see here, please, continue elsewhere...

  4. #19
    Member Techie's schermafbeelding
    Lid sinds
    2/02/07
    Locatie
    Zoutleeuw
    Berichten
    1.012
    iTrader
    20 (95%)
    idd.. die 7800GS van nvidia bijvoorbeeld kost stukke van mense..
    I've been thinking too much about you
    See the sunset with no sleep at all
    Constantly thinking about you .

  5. #20
    Approved 9-lifer Gothrek's schermafbeelding
    Lid sinds
    17/01/04
    Locatie
    My Head
    Berichten
    11.160
    iTrader
    29 (100%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door SamuraiDuo Bekijk bericht
    L2 cache al eens bekeken
    AMD : 1MB
    Intel : 4MB
    Hoe meer ; hoe groter de verwerkingssnelheid van de processor
    Is gewoon veel sneller , believe it
    Greetz
    hum, WTF²²²
    das juist hetzelfde als GHz'en vergelijken
    ._.

  6. #21
    Approved 9-lifer Gothrek's schermafbeelding
    Lid sinds
    17/01/04
    Locatie
    My Head
    Berichten
    11.160
    iTrader
    29 (100%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Techie Bekijk bericht
    idd.. die 7800GS van nvidia bijvoorbeeld kost stukke van mense..
    de x1950Pro valt goed mee van prijs in agp
    idd,het beste blijfde steken met 3700+
    ._.

  7. #22
    Member Deviloo's schermafbeelding
    Lid sinds
    6/08/02
    Locatie
    Brugge
    Berichten
    106
    iTrader
    0
    AMD Athlon 64 AM2 core2duo 4600+
    mobo ASUS P5B Deluxe
    2048 MB/533 MHZ DDR2
    ASUS EAX1950PRO 256mb of Nvidia Geforce 8800GTS 320mb Pci-E twijfel nog

    De knoop is nog niet helemaal doorgehakt.. maar denk dat het dit zal worden.
    Deze is goed over te clocken toch?

  8. #23
    Member SamuraiDuo's schermafbeelding
    Lid sinds
    1/10/06
    Locatie
    Hoboken
    Berichten
    1.674
    iTrader
    48 (100%)
    Amd core2duo ? Bestaat dat wel
    Ge bedoeld een AMD Dual core zeker ? ( X2 )

    @ Gothrek : ik vergelijk de cache gewoon van de cpu's , een intel zal zoiezo sneller zijn door zijn verwerkingssnelheid.
    Greetz
    Laatst gewijzigd door SamuraiDuo; 11 februari 2007 om 18:11
    GEZOCHT :
    Seagate ST380811AS , werkende printplaat nodig !!
    Dringend

  9. #24
    Member PineMangoes's schermafbeelding
    Lid sinds
    22/05/05
    Locatie
    Bredene
    Berichten
    8.867
    iTrader
    14 (100%)
    core 2 duo overklokt flink beter dan een 4600.

  10. #25
    Member SamuraiDuo's schermafbeelding
    Lid sinds
    1/10/06
    Locatie
    Hoboken
    Berichten
    1.674
    iTrader
    48 (100%)
    Inderdaad , zoals ik in het begin van de thread heb aangehaald blijft een core2duo de beste optie
    Wat niet wegneemt dan AMD ook enkele beesjes heeft , echter zou ik het niet laten voor de prijs
    Greetz
    GEZOCHT :
    Seagate ST380811AS , werkende printplaat nodig !!
    Dringend

  11. #26
    Crew Member Davion's schermafbeelding
    Lid sinds
    16/06/03
    Locatie
    Diest
    Berichten
    43.148
    iTrader
    7 (100%)
    @Deviloo: een ASUS P5B is LGA775 voor Core2Duo, een AMD A64 is Socket939, dat gaat dus niet passen, ge zult een ander mobo of een andere processor moeten pakken.

  12. #27
    Member Deviloo's schermafbeelding
    Lid sinds
    6/08/02
    Locatie
    Brugge
    Berichten
    106
    iTrader
    0
    heb besteld:

    aspire x-plorer case 76,50€
    voeding Link 580 watt black pro 28,07€
    Lg 16 speed dvd-lezer 20.39 €
    LG Dvd-lightscribe 43.62 €
    mobo ASUS P5B core2duo 143.01€
    Cpu Intel C2D E6600 2.4 338.78€
    2048 Patriot DDR2 533mhz 242,32€
    nVidia GeForce Sparkle 7950 GT 512 MB Pci-e 296.11€
    19" BENQ FP91G+ 214,62€

    Kon geen 8800 GTS 320 mb bestellen, heb dan maar die nVidia GeForce 7950 GT 512 MB genomen

    Ik zal wel geen klachten hebben met deze kaart?

  13. #28
    Member phate_13's schermafbeelding
    Lid sinds
    8/10/03
    Locatie
    Diepenbeek
    Berichten
    8.554
    iTrader
    3 (100%)
    Die voeding lijkt mij boecht (zo lijk ze da hier zegge ).
    Kvind die ni eens terug met wa googlen.
    Eens verder googlen.

    *Edit*: Waar heb je die config samengesteld?
    En dat is nog een dure site ook imho.

  14. #29
    Member Deviloo's schermafbeelding
    Lid sinds
    6/08/02
    Locatie
    Brugge
    Berichten
    106
    iTrader
    0
    www.framocom.be

    heb ook nog niks gevonden over die voeding op internet.
    Zou anders wel een andere voeding nemen. Zou een 400 watt genoeg zijn voor dit systeem?

  15. #30
    Member PineMangoes's schermafbeelding
    Lid sinds
    22/05/05
    Locatie
    Bredene
    Berichten
    8.867
    iTrader
    14 (100%)
    Site is duur, ja.

    En voeding is crap. Een buchtvoeding van 550W is tig keer slechter dan een deftige merkvoeding van 400W. Neem 'n Seasonic/Enermax/Coolermaster/AOpen/LC Power voeding, heb je later geen problemen met een voeding die 't begeeft en de helft van je pc mee kapot helpt.

    Ook zou ik een X1950pro pakken ipv de 7950GT. 100€ minder voor 10% minder prestatie, 7950 is z'n geld imo niet waard .

Pagina 2 van 3 EersteEerste 123 LaatsteLaatste

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •